Image11

Werkwijze

HomeWerkwijze

Wat doen wij anders?

Bij Erkamp Projectservice werken we met een vast team. Onze opdrachtgever heeft één vast aanspreekpunt bij ons op het bedrijfsbureau voor alle grote en kleine projecten en een projectleider bij grote werken. Er wordt meer tijd besteed aan de wensen van de opdrachtgever in de beginfase van een project wat resulteert in minder kosten en meer tevredenheid tijdens én na het project. Met onze 30 jaar ervaring brengen we een advies uit naar aanleiding van de functionaliteit, gewenste uitstraling, planning en het langer gebruik maken van de investering (duurzaamheid) van de vloer- en raambekleding.

Erkamp projectservice B.V.

Onze formule, gebaseerd op onze pijlers Kwaliteit, Flexibiliteit en Betrouwbaarheid, staat al ruim 30 jaar garant voor een professionele benadering van uw project, of dit nu 30 of 30.000 m² betreft.

Adviserende rol

Net iets meer dan de verwachting

Ruim voor de start van de werkzaamheden bezoeken wij nogmaals het werk. Waarom? Voor een realistische planning, identificering van de risico’s, voorkomen van faalkosten en een efficiëntere uitvoeringsfase. Middels onze betrokkenheid willen wij een band creëren met onze opdrachtgevers met als doel om een lange termijn relatie aan te gaan.

Beleving
Innovatie
Gemak
Landelijke dekking

Innovatie is voor ons een manier om te laten zien hoe het anders en beter kan. Wij willen graag voorloper blijven en de nieuwe ontwikkelingen gebruiken om de opdrachtgever te verassen. Kubisk is hier een mooi voorbeeld van; dit softwareprogramma biedt een totaaloplossing voor het beheren van alle gebouwen en ruimtes aangaande de raambekleding en vloerbedekking. Vooral in de zorgsector is het financieel van belang om binnen de 13-dagen regeling te blijven. Meer weten? Onze accountmanagers vertellen er graag meer over!

Innovatie

Software voor gebouwbeheer

Beleving

Wij creëren beleving

Zakelijke ruimtes met een eigentijdse en sfeervolle inrichting hebben een representatieve uitstraling en kunnen uw imago en/of commerciële formule extra ondersteunen. We willen bij elke opdracht weer een andere beleving creëren.

Fundamental Group is een samenwerkingsverband dat landelijke dekking in de projectstoffering biedt. Gezamenlijk bedienen wij opdrachtgevers die behoefte hebben aan capaciteit en service op hoogwaardig niveau door heel Nederland. Op deze manier kunnen we lange termijn relaties aangaan om zowel kleine als grote projecten uit te voeren voor deze opdrachtgevers. Ook doen wij het onderhoud en reparatiewerkzaamheden voor elke locatie in Nederland (met aandacht op regionaal niveau).

Fundamental Group

Landelijke samenwerking

Advies onderhoud

Wij adviseren u over het onderhoud van de vloeren zodat u langer gebruik kunt maken van uw investering. Uiteraard willen wij dit onderhoud, incidenteel of periodiek, voor u verzorgen. Neem contact op voor meer informatie.