• Maa - Vrij: 8:30 - 17:00 uur
 • 072 533 9020
 • Werkwijze

  De formule

  Onze formule, gebaseerd op onze pijlers Kwaliteit, Flexibiliteit en Betrouwbaarheid, staat al ruim 25 jaar garant voor een professionele benadering van uw project, of dit nu 20 of 20.000 m² betreft. Deze 3 pijlers gelden niet alleen voor de werkzaamheden op de vloer, maar gelden voor alle afdelingen binnen ons bedrijf.
  Wij bespreken uw wensen en bezoeken uw project. Na beoordeling van de situatie en inspectie van de ondervloeren verzorgen wij voor u een overzichtelijke aanbieding. Deze aanbieding bevat een tekening van de te stofferen ruimtes, waarin aangegeven welk type en kleur vloerbedekking waar wordt toegepast. Daarnaast een uitgebreide beschrijving van al onze werkzaamheden met benoeming van m² en m²-prijzen. Overzichtelijk en transparant, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

  Schriftelijke bevestiging

  Bij opdracht bevestigen wij schriftelijk de met u gemaakte afspraken. U krijgt een projectleider toegewezen die uw aanspreekpunt is en blijft gedurende de looptijd van het project. Eén aanspreekpunt en korte lijnen, waardoor de status van het project voor beide partijen inzichtelijk blijft.
  Uitvoering gebeurt door ervaren, goed opgeleide stoffeerders. Door onze interne vakopleiding en externe kwaliteitsbewaking door ISO keurmerken, kunt u rekenen op een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat.

  Onderhoudsadvies

  Wij kunnen u ook adviseren over het onderhoud van uw vloeren zodat u langer gebruik kunt maken van uw investering. Uiteraard kunnen wij dit onderhoud, incidenteel of periodiek, voor u verzorgen.

  Aftersales

  Erkamp Projectservice hecht veel waarde aan het waarborgen van de geleverde kwaliteit en ziet daarom nauwgezet toe op een correcte uitvoering en nazorg van het project. Aan de hand van een interne oplevering worden alle aandachtspunten met u vastgesteld en verholpen.

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen