• Maa - Vrij: 8:30 - 17:00 uur
 • 072 533 9020
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  MVO betekent voor Erkamp Projectservice: Een duurzame bedrijfsvoering die gericht is op winst voor mens, maatschappij en milieu. Dat betekent, dat we in de praktijk letten op het energieverbruik en het scheiden van ons afval. Het betekent ook dat we kijken naar het welzijn van de medewerkers, de manier waarop we investeren en de goede doelen die we steunen. Het is een uitdaging hieraan te werken en ons steeds weer een stukje duurzamer te ontwikkelen.

  MVO doen we niet alleen, maar samen met onze klanten en leveranciers. Samen vormen we een keten en denken we graag mee over duurzame oplossingen. Zo stimuleren we als projectinrichter het gebruik van duurzame producten en producten die bestaan uit gerecycled materiaal. In het kader daarvan werken we mee aan de Marmoleum Recycling Service en zijn we deelnemer aan de Take Back-programma’s van tapijttegels en PVC.

  Een verantwoord en gezond werkklimaat is van belang voor een duurzaam behoud van ons belangrijkste kapitaal, namelijk: onze medewerkers. Erkamp Projectservice is VCA gecertificeerd en zorgt voor scholing, veilige en goede arbeidsomstandigheden en verantwoord materieel. De belangrijkste winst is dat medewerkers nu en in de toekomst met plezier naar hun werk blijven gaan.

  Een onmiskenbaar onderdeel van de bedrijfsvoering is om iets terug te willen geven aan de samenleving. Onze betrokkenheid uit zich in het actief steunen van, bij voorkeur, lokale en regionale verenigingen of stichtingen:

  -Diakonessenhuis                 -Stichting KunstGein
  -Sport Raad Heiloo               -Heiloolympics
  -Dolphin Rocks                     -Alpe d´Huzes
  -Roparun                               -Highlow Rangers
  -Stichting Kees                     -Cruijff court

  Wij streven er naar MVO blijvend te integreren in de dienstverlening en bedrijfsvoering.

  De overtuiging van ons is hierbij dat investeren in mens en milieu op korte of langere termijn, ook resulteert in winst.

  Het financiële resultaat is naast het investeren ook het gevolg van waar wij als familiebedrijf keihard voor werken: het leveren van hoogwaardig werk met tevreden klanten en continuïteit van het bedrijf.

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen