Image11

MVO

HomeMVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

MVO betekent voor Erkamp Projectservice: Een duurzame bedrijfsvoering die gericht is op winst voor mens, maatschappij en milieu. Dat betekent, dat we in de praktijk letten op het energieverbruik en het scheiden van ons afval. Het betekent ook dat we kijken naar het welzijn van de medewerkers, de manier waarop we investeren en de goede doelen die we steunen. Het is een uitdaging hieraan te werken en ons steeds weer een stukje duurzamer te ontwikkelen.

MVO doen we niet alleen, maar samen met onze klanten en leveranciers. Samen vormen we een keten en denken we graag mee over duurzame oplossingen. Zo stimuleren we als projectinrichter het gebruik van duurzame producten en producten die bestaan uit gerecycled materiaal. In het kader daarvan werken we mee aan de Marmoleum Recycling Service en zijn we deelnemer aan de Take Back-programma’s van tapijttegels en PVC.

Verantwoord en gezond

Een verantwoord en gezond werkklimaat is van belang voor een duurzaam behoud van ons belangrijkste kapitaal, namelijk: onze medewerkers. Erkamp Projectservice is VCA gecertificeerd en zorgt voor scholing, veilige en goede arbeidsomstandigheden en verantwoord materieel. De belangrijkste winst is dat medewerkers nu en in de toekomst met plezier naar hun werk blijven gaan.