Image11

Ondervloeren

HomeVloerenOndervloeren

Ondervloeren een belangrijk element

Ondervloeren zijn een belangrijk element om de aan te brengen vloerbedekking op te leggen. Als de ondervloer bijvoorbeeld niet voldoende vlak is dan zorgt dit voor problemen. Voor ieder type ondervloer, ook wel dekvloer genoemd, hebben wij producten waarmee we de vloer geschikt kunnen maken om ieder type vloerbedekking op aan te kunnen brengen. Uiteraard geven wij garanties op deze werkzaamheden waardoor u jarenlang plezier kunt beleven aan deze vloer.

Diverse soorten ondervloeren op maat

Ondervloeren zijn te verdelen in zand cementvloeren, anhydriet vloeren en houten vloeren, deze type dekvloeren hebben hun specifieke kenmerken en de wijze waarop ze gereed worden gemaakt om elastische vloerbedekking of projecttapijt op aan te brengen, is dan ook verschillend. Alle kennis over Dekvloeren is bij ons aanwezig en wij kunnen u hiervoor een op maat gemaakt advies verstrekken. Uiteraard kunnen wij de uitvoering van dit advies geheel voor u verzorgen.

Renovatie ondervloeren – Reparatie

Renovatie dekvloeren bij oudere zandcement of anhydriet vloeren komt het voor dat er scheuren inzitten of dat er stukken verzand zijn. In principe kunnen wij alle onvolkomenheden aan deze vloeren repareren en er voor zorg dragen dat u weer jarenlang probleemloos van de vloer gebruik kunt maken.
Dit geldt ook voor andere typen dekvloeren, voor al deze dekvloeren zijn producten beschikbaar om de vloer weer in een goede conditie te brengen.

Renovatie ondervloeren met vloerverwarming

Ook bij vloeren met vloerverwarming of bestaande vloeren waar vloerverwarming ingefreesd wordt kunnen wij een strakke vloer realiseren waardoor vrijwel ieder type vloerbedekking hierop aangebracht kan worden. Door de hoogwaardige egalisatiemiddelen die wij toepassen is het eindresultaat optimaal.

Renovatie ondervloeren – houten ondervloeren

Bij houten vloeren zijn er ook een aantal mogelijkheden om deze geschikt te maken voor bijvoorbeeld linoleum vloeren, dit kan door over het houten plaatmateriaal met een vezelversterkte egalisatie te werken. Door de vezel is deze egalisatiemortel bestand tegen de verende constructie waardoor de mortel niet breekt en de vloer mooi, naadloos, in tact blijft.
Kortom voor iedere vloer die gerenoveerd moet worden is een oplossing voor handen.