Image11

Vloeren

HomeVloeren

Harde vloeren

Onder harde elastische vloerbedekking verstaan we onder andere; linoleum vloeren, vinyl vloeren, pvc vloeren, rubber vloeren en gietvloeren. Harde elastische vloerbedekking is vooral geschikt voor ruimtes met hoge hygiëne-eisen en gemakkelijk onderhoud.

Typen

Elastische vloeren
Linoleum vloeren
PVC vloeren
Rubber vloeren
Sportvloeren
Gietvloeren
Vloeistofdichte vloeren

Zachte vloeren

De mogelijkheden in zachte vloerafwerking zijn eindeloos. Omdat we op de hoogte zijn van alle details en eigenschappen van zachte vloerafwerking, kunnen we je daarin goed adviseren. Of het nou gaat om de akoestiek, brandveiligheid of design. Wij denken graag mee!

Typen

Project tapijt
Project tapijttegels
Schoonloopmatten

Ondervloeren

Ondervloeren zijn een belangrijk element om de aan te brengen vloerbedekking op te leggen. Als de ondervloer bijvoorbeeld niet voldoende vlak is dan zorgt dit voor problemen. Voor ieder type ondervloer, ook wel dekvloer genoemd, hebben wij producten waarmee we de vloer geschikt kunnen maken om ieder type vloerbedekking op aan te kunnen brengen. Uiteraard geven wij garanties op deze werkzaamheden waardoor u jarenlang plezier kunt beleven aan deze vloer.

Typen

Systeem vloeren
Vloeren egaliseren
Onderhoud vloeren

Houten vloeren

Houten vloeren behoren ook tot de “harde vloeren” maar wij benoemen deze graag apart. Geen enkele houten vloer is hetzelfde; elke houten plank heeft zelfs zijn eigen tekening. Om ervoor te zorgen dat de houten vloer niet overmatig gaat zetten of krimpen kan er niets ontbreken aan een goede werkvoorbereiding.

Typen

Massiefparket vloer
Systeemparket vloer
Tapisparket vloer