Image11

Project tapijttegels

HomeZachte vloerenProject tapijttegels

Project tapijttegels

Project tapijttegels hebben zoals de naam al zegt een groot aantal overeenkomsten met de niet tegelvormige variant (zie ook projecttapijt). De project tapijttegels zijn voorzien van een speciale backing die er voor zorgt dat de tapijttegel stabiel is en blijft en bijvoorbeeld niet gaat krullen. Een groot voordeel van tapijttegels is dat het makkelijk vervangbaar is.

Populairiteit van project tapijttegels

De tapijttegel heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen in met name het renovatieproject, dit komt vooral doordat tegels voor minder overlast zorgen bij herstoffering van bewoonde kantoren. Ook voor renovatie van hotelkamers gebruiken wij veel tapijttegels. Samen met onze software en flexibele planning kunnen wij de kamer binnen drie dagen geheel vervangen.

Voordelen van tapijttegels

Het grote voordeel van projecttapijttegels is de vervangbaarheid, bij beschadiging is een tegel eenvoudiger te vervangen en voegt zich onherkenbaar in het tapijt. Daarnaast zijn tapijttegels verhuisbaar, makkelijker te verhuizen en beperk je snijverlies bij het leggen.