Image11

Harde vloeren

HomeVloerenHarde vloeren

Elastische vloerbedekking

Onder harde elastische vloerbedekking verstaan we onder andere: linoleum vloeren, vinyl vloeren, pvc vloeren, rubber vloeren en gietvloeren. Harde elastische vloerbedekking is vooral geschikt voor ruimtes met hoge hygiëne-eisen en gemakkelijk onderhoud.

Specifieke eisen harde vloerbedekking

Van Rijksoverheidsgebouwen, zorginstellingen tot hotels en schoolgebouwen: Erkamp heeft ze gezien en gestoffeerd. Binnen deze projecten zijn hygiëne en onderhoud extra belangrijk. In het voortraject schenken wij extra aandacht aan de voorbehandeling en geschiktheid van de vloerafwerking. De combinatie van ondervloer en een harde vloerafwerking neemt namelijk extra risico met zich mee. Advies nodig? Neem contact met ons op!

Onderhoud en hygiëne

In ziekenhuizen of zorginstellingen zijn strenge eisen waaraan de vloeren moeten voldoen. Bij scholen zijn ze gebaat bij een krasbestendige vloer met gemakkelijk onderhoud en bij kantoren kan de akoestiek weer de doorslag geven. De verschillende harde vloeren hebben zo allemaal hun eigenschappen die aan de eisen voldoen.