Image11

Tapisparket Vloer

HomeHouten vloerenTapisparket Vloer

Een textiele zachte vloerbedekking

Tapijt vloeren zijn in vele soorten en kwaliteiten, soorten, patronen en kleuren leverbaar. Er is een onderscheid te maken tussen geweven en getuft tapijt. De weeftechniek bestaat al 100 jaar en staat voor een goede kwaliteit, mits de juiste kwaliteit garen wordt gebruikt. Deze fabricagemethode genereert echter minder productie als de tuft techniek.

Specifieke eisen zachte vloerbedekking

Projectmatig worden er specifieke eisen gesteld aan tapijt met betrekking tot slijtvastheid, vlamvertragendheid, kleurechtheid, antistatische eigenschappen etc. Het is natuurlijk van groot belang dat het tapijt voldoet aan de specificaties die de gebruiker hieraan stelt. Ieder tapijt heeft een productblad waarop wordt aangegeven hoe het product is samengesteld en aan welke normen het voldoet.

Textiele vloerbedekking als projecttapijt

Projecttapijt is een textiele vloerbedekking die voorkomt in vele kwaliteiten, soorten, patronen en kleuren. Bij projecttapijt is het bijvoorbeeld mogelijkheid om een eigen ontwerp of design te (laten) ontwerpen en het tapijt op maat te laten maken. De veelzijdigheid in kleur en patronen maakt tapijt uitermate geschikt bij de inrichting van uw bedrijfsruimte.