Image11

Raambekleding

HomeVloerenRaambekleding

Brand­vertragende raam­bekleding

Bij project raambekleding krijgen we bij bedrijven veel te maken met hoge veiligheidseisen. Brandvertragende gordijnen zijn op evenementen of binnen bepaalde bedrijven verplicht als raamstoffering. Erkamp projectservice heeft de mogelijkheid om brandvertragende gordijnen te leveren volgens de hoogste veiligheidseisen. We letten hierbij niet alleen goed op de eisen, maar uiteraard ook op de uitstraling. Zo kunnen we tevens brandvertragende vitrage leveren om van uw bedrijf een passend geheel te maken.

Typen

Brandvertragende vitrage
Brandvertragende gordijnen

Rolgordijnen en plissés

Rolgordijnen en plissés zijn de afgelopen jaren weer helemaal trendy geworden. Als u Erkamp inschakelt voor project raambekleding dan houden we graag rekening met uw wensen. Rolgordijnen en plissés dragen absoluut bij aan de sfeer binnen uw kantoorpand. We zoeken dan ook graag samen naar een passende oplossing waarbij kwaliteit en trends absoluut een rol vormen.

Typen

Rolgordijnen
Plissés

Jaloezieën

Jaloezieën kunnen ook een oplossing zijn voor uw project raambekleding. De variatie in materialen maakt project raambekleding iedere keer weer een leuke
uitdaging met jaloezieën. Zo kunt u kiezen uit aluminium, hout en pvc. Alle materialen hebben weer een andere uitstraling en dit maakt de keuze voor jaloezieën een extra uitdaging

Typen

Horizontale Jaloezieën
Verticale Jaloezieën

Lamellen en Duettes

Vroeger werd er met project raambekleding meestal gekozen voor lamellen. Vandaag de dag werkt Erkamp projectservice in overleg nog steeds met lamellen. Een groot voordeel is de eenvoudige manier van schoonmaken. De raambekleding voorkomt ook nog eens inkijk en heeft een hoge slijtvastheid. Dit maakt lamellen ideaal voor uw project.

Typen

Lamellen
Duettes