Image11

Sportvloeren

HomeHarde vloerenSportvloeren

Specifieke eisen sportvloeren

Sportvloeren in bijvoorbeeld een gymzaal of speelzaal, een sportcentrum moeten voldoen aan zeer specifieke eisen. Alle activiteiten vinden plaats op deze sportvloeren, daarom is het vanzelfsprekend dat aan deze vloeren hoge eisen worden gesteld.

Bij advies in sportvloeren wordt er gekeken naar gebruik, slijtvastheid, onderhoud, multifunctionele bruikbaarheid en de ondervloer. Erkamp komt graag in contact om hier advies in te geven.

Normen en certificering per doelgroep

Doordat wij met grote internationaal werkende producenten werken, kunnen wij u helpen bij de juiste keuze van de vloer. Door applicatie in eigen beheer uit te voeren kunnen wij ook instaan voor een hoogwaardige verwerking waardoor de sportvloer ook jaren probleemloos zal functioneren. Deskundig advies die wij afstemmen per doelgroep, het toepassen van hoogwaardige producten van betrouwbare producenten en installatie volgens de huidige normen en certificering, geven u de daarbij behorende garantie voor een uitstekend eindresultaat.

Onderverdeling groepen sportvloer

Sportvloeren zijn onder te verdelen in drie groepen, de vlak elastische sportvloer, de puntelastische sportvloer en de combi-elastische sportvloer. Zoals reeds eerder gemeld is de gebruikersdoelgroep het uitgangspunt om de keuze te maken in welke categorie de meest geschikte vloer zich bevindt. Als de groepskeuze vaststaat kunnen wij u verschillende typen vloeren aanbieden van verschillende fabrikanten en hier een objectief advies voor verstrekken.