Image11

Over ons

HomeOver ons

Wie zijn wij?

Erkamp Projectservice BV is een projectstofferingsbedrijf met al meer dan 30 jaar ervaring in de projectenbranche. Als familiebedrijf zijn wij een pionier in deze branche als het gaat om het aanbrengen van vloerafwerkingen en raambekleding bij nieuwbouw, renovatie en onderhoud in grote en kleine projecten. Wij verwerken materialen op kwalitatief hoogwaardig niveau en waarborgen dit door samen te werken met de opdrachtgevers, duidelijke communicatie te hanteren en het bieden van gemak in combinatie met een flexibele opstelling.

Meer informatie?

Neem contact op met één van onze specialisten.
Bel direct: 072-5339020.

Certificering

Onze duurzame bedrijfsvoering komt mede tot uiting in onze certificering in ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 en VCA 2017/6.0

Interne opleiding

In ons intern opleidingsprogramma, worden onze ervaringen gebruikt om (leerling)stoffeerders te (blijven) ontwikkelen en trainen om de kwaliteit te borgen.

Voorraadbeheer

Wij bieden u de mogelijkheid, van de door u gekozen materialen, in voorraad te houden.

Interne processen

Met innovatie in onze processen creëren wij snelheid, inzicht, eenheid en besparing van tijd en geld.

Eigen personeel

Een vast team aan stoffeerders geeft ons de mogelijkheid om flexibel en snel te plannen.

Communicatie

Onze organisatie kent een platte structuur waardoor de lijnen, voor u als opdrachtgever, kort en helder zijn.

Waar werken wij?

Erkamp Projectservice focust zich met name op (groot) randstad, van Den Helder tot Amsterdam, van Amsterdam tot Utrecht en van Utrecht tot Den Haag in de zorg, utiliteit, sport, onderwijs, overheid en hospitality. Voor een aantal vaste opdrachtgevers werken wij landelijk. Dit doen wij onder andere met de Fundamental Group. In dit samenwerkingsverband bieden wij landelijke dekking aan vaste opdrachtgevers wat resulteert in een grotere vertrouwensband. Kortom zoekt u een bedrijf voor uw projectstoffering? Wij zijn het bedrijf waar u zaken mee wilt doen.

Onze missie en visie

Missie
“Erkamp Projectservice is pionier in de projectstoffering door iedere opdrachtgever gemak en beleving te bieden.”

We verwerken de materialen op kwalitatief hoogwaardig niveau en waarborgen dit door samen te werken met de opdrachtgevers, duidelijk te communiceren, ons flexibel op te stellen en een uitstekende service te bieden van begin tot eind. Dit met als doel om de klant van gemak te voorzien.

Visie
“Door middel van innovatie creëren wij continuïteit met onze stakeholders.”

Wij houden communicatielijnen kort, werken niet voor maar met opdrachtgevers, wat resulteert in partnering. Wij ontzorgen zoveel als mogelijk, waardoor lange termijn relaties ontstaan.

Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.
Telefoon: 072-5339020
E-mail: info@erkamp.nl