• Maa - Vrij: 8:30 - 17:00 uur
 • 072 533 9020
 • Over ons

  Erkamp projectservice B.V.

  Onze formule, gebaseerd op onze pijlers Kwaliteit, Flexibiliteit en Betrouwbaarheid, staat al ruim 25 jaar garant voor een professionele benadering van uw project, of dit nu 20 of 20.000 m² betreft. Deze 3 pijlers gelden niet alleen voor de werkzaamheden op de vloer, maar gelden voor alle afdelingen binnen ons bedrijf. Allemaal even belangrijk om u goed van dienst te kunnen zijn. U komt tenslotte niet voor niets naar ons toe. Ons is er alles aan gelegen u de projectinrichting en projectstoffering, de projectservice en de garantie te geven die u van ons mag verwachten. Wij streven er naar MVO blijvend en verder te integreren in de dienstverlening en bedrijfsvoering. De overtuiging van ons is hierbij dat investeren in People (mens) en Planet (milieu), op korte of langere termijn, ook resulteert in Profit (winst). Binnen het interieur wordt het steeds belangrijker dat de vloer de sfeer uitademt waarin de gebruiker zich prettig voelt. Daarom zijn er steeds meer materialen verkrijgbaar, van gietvloeren tot rubbervloeren, van parketvloeren tot PVC-vloeren en van tapijt tot linoleum.

  Onze visie

  De komende jaren zal er een tekort zijn aan vakmensen in de afbouw. Wij gaan ons richten op het opleiden van mensen op ons vakgebied om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Om onze positie te versterken in de markt zullen wij intensieve samenwerkingen aangaan met bouwpartners. Wij investeren in deze samenwerkingen door duidelijke afspraken te maken, transparantie te verstrekken in onze processen en goede service te bieden. Wij gaan veel aandacht besteden aan onze vaste relaties, daar bereiken we mee dat de vertrouwensband tussen hen en ons groter wordt. Dit doen wij doormiddel van het bieden van dienstbaarheid, duidelijkheid in de communicatie en mee te denken met de opdrachtgever. Onze interne processen gaan wij de komende jaren efficiënter inrichten. Het digitaliseren van alle administratieve processen. Het streven is een betere dienstverlening te kunnen bieden aan alle stakeholders, een effectievere uitvoering en reductie van administratieve lasten. Erkamp Projectservice is klaar voor de toekomst!

  Missie

  Erkamp Projectservice levert en plaatst vloerbedekking & raambekleding in grote en kleine projecten, daarnaast voeren we onderhoud en reparatiewerkzaamheden uit. Wij verwerken de materialen op kwalitatief hoogwaardig niveau en waarborgen dit door samen te werken met de opdrachtgevers, duidelijk te communiceren, ons flexibel op te stellen en goede service te bieden.

  Doel

  Onze formule is al 25 jaar gebaseerd op onze pijlers Kwaliteit, Flexibiliteit, en Betrouwbaarheid. Ons is er alles aangelegen u de projectinrichting en projectstoffering, de projectservice en de garantie te geven die u van ons mag verwachten. Door de jaren heen hebben wij hierin een betrouwbare reputatie opgebouwd.

  Geschiedenis

  Erkamp Projectservice is officieel ontstaan op 1 januari 1989. Er is gestart met 4 medewerkers in een magazijn te Limmen. Door de toename van aanvragen en opdrachten in projectstoffering is medio 1989 besloten om de activiteiten in projectstoffering zelfstandig door te zetten en een nieuwe organisatie op te zetten.

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen