Image11

Zachte vloeren

HomeVloerenZachte vloeren

Een textiele zachte vloerbedekking

Tapijt (tegel) vloeren zijn in vele soorten en kwaliteiten, soorten, patronen en kleuren leverbaar. Op tapijt kan altijd een vlek komen, of een gedeelte is harder versleten vanwege een bepaalde looprichting. Een van de grote voordelen van tapijttegels is dat ze snel vervangbaar zijn.

Specifieke eisen zachte vloerbedekking

Projectmatig worden er specifieke eisen gesteld aan tapijt met betrekking tot slijtvastheid, vlamvertragendheid, kleurechtheid, antistatische eigenschappen etc. Het is natuurlijk van groot belang dat het tapijt voldoet aan de specificaties die de gebruiker hieraan stelt. Ieder tapijt heeft een productblad waarop wordt aangegeven hoe het product is samengesteld en aan welke normen het voldoet. Wij komen graag in contact om de mogelijkheden en eisen toe te lichten.

Projecttapijt

Projecttapijt is een textiele vloerbedekking die voorkomt in vele kwaliteiten, soorten, patronen en kleuren. Bij projecttapijt is het bijvoorbeeld mogelijkheid om een eigen ontwerp of design te (laten) ontwerpen en het tapijt op maat te laten maken. De veelzijdigheid in kleur en patronen maakt tapijt uitermate geschikt bij de inrichting van uw bedrijfsruimte.