Image11

PVC vloeren

Diverse PVC vloeren dessins

Wij leveren diverse project PVC vloeren. PVC vloeren zijn in banen leverbaar, in diverse dessins waaronder marmer en graniet en het ruim geschakeerde kleurenpalet inspireert tot het ontwerpen van vele kleurrijke designs in de vloer.

De totale dikte is circa 2 mm en het product is voorzien van een sterke toplaag met structuur. Tevens is deze vloerbedekking bacteriestatisch en schimmelwerend behandeld, waardoor de vloer ook goed toepasbaar is in de medische sector.

Vele soorten PVC vloeren

PVC vloeren zijn er in vele soorten en zijn in vrijwel iedere omgeving toe te passen. Naast pvc in banen van 200 cm breed, pvc planken zijn er pvc tegels  in diverse afmetingen. Ook voor bijvoorbeeld verhoogde computervloeren zijn er pvc vloerbedekkingen beschikbaar die ook weer eenvoudig (tijdelijk) zijn te verwijderen.

Door de nieuwste ontwikkelingen zijn deze producten haast niet meer van echt hout te onderscheiden. Indien dit type vloer op de juiste wijze wordt geïnstalleerd is dit in vergelijking met “echt” hout een zeer onderhoudsvriendelijke vloer voor vele jaren.

Antislip

Naast de eerder ge­noemde pvc vloeren zijn er ook nog collecties die “antislip” zijn door een speciale instrooiing, deze worden toegepast in bijvoorbeeld natte ruimten. Ook is er een collectie die voldoet aan specifieke antistatische eisen en daardoor geschikt is voor ruimten waar hoge eisen aan worden gesteld zoals operatiekamers in ziekenhuizen.