• Maa - Vrij: 8:30 - 17:00 uur
 • 072 533 9020
 • Sportvloeren

  Specifieke eisen sportvloeren

  Sportvloeren in bijvoorbeeld een gymzaal of speelzaal, een sportcentrum moeten voldoen aan zeer specifieke eisen. Alle activiteiten vinden plaats op deze sportvloeren, daarom is het vanzelfsprekend dat aan deze vloeren hoge eisen worden gesteld.

  sportvloer

  Eigenschappen zoals schokabsorptie, vering, maar ook balstuitgedrag en stroefheid bepalen onder meer de functionele eigenschappen van de sportvloer. Ook hygiënische aspecten spelen een grote rol.

  Als je daarnaast ook nog naar de economische aspecten, zoals slijtvastheid, onderhoud, multifunctionele bruikbaarheid en ondervloer mogelijkheden kijkt dan is het voor u van belang dat wij u hier een vloer kunnen aanbieden die past in uw profiel. Doordat wij een uitgebreid aanbod van systemen en mogelijkheden hebben voor elk gebruik en iedere doelgroep kunt u hieruit een passende keuze maken.

  Normen en certificering per doelgroep

  Doordat wij met grote internationaal werkende producenten werken, kunnen wij u helpen bij de juiste keuze van de vloer. Door applicatie in eigen beheer uit te voeren kunnen wij ook instaan voor een hoogwaardige verwerking waardoor de sportvloer ook jaren probleemloos zal functioneren. Deskundig advies die wij afstemmen per doelgroep, het toepassen van hoogwaardige producten van betrouwbare producenten en installatie volgens de huidige normen en certificering, geven u de daarbij behorende garantie voor een uitstekend eindresultaat.

  Onderverdeling groepen sportvloer

  Sportvloeren zijn onder te verdelen in drie groepen, de vlak elastische sportvloer, de puntelastische sportvloer en de combi-elastische sportvloer. Zoals reeds eerder gemeld is de gebruikersdoelgroep het uitgangspunt om de keuze te maken in welke categorie de meest geschikte vloer zich bevindt. Als de groepskeuze vaststaat kunnen wij u verschillende typen vloeren aanbieden van verschillende fabrikanten en hier een objectief advies voor verstrekken.

  Opdrachtgevers
  Adecco
  Albert Heijn
  AMC
  Heliomare
  Raad van State

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen