• Maa - Vrij: 8:30 - 17:00 uur
 • 072 533 9020
 • Rolgordijnen

  Waarom rolgordijnen?

  Maak kennis met de trend van dit moment: rolgordijnen. De gordijnen zijn echte sfeermakers en hebben ook nog eens een isolerende werking. Zo kunnen uw nieuwe rolgordijnen niet alleen een echte sfeermaker vormen, maar ook nog eens kostenbesparend werken. Erkamp projectservice helpt u graag met het leveren van deze gordijnen op maat. Dit kunnen standaard rolgordijnen zijn, maar ook duo of gordijnen gemaakt uit een speciale design stof. Door op maat te werken is vrijwel alles mogelijk zolang het bijdraagt aan de perfecte sfeer in uw pand.

  Het uitzoeken van stof voor uw rolgordijnen

  Onze rolgordijnen zijn allemaal van de hoogste kwaliteit stof gemaakt. U weet zo zeker dat u altijd de juiste keuze maakt. Over de kwaliteit hoeft u uzelf dus geen zorgen meer te maken. Toch kijken we wel graag samen naar de lichtdichtheid van de stof. Binnen het bedrijfsleven wordt er vaak voor een lichte stof gekozen zodat u voldoende daglicht binnen krijgt. Naar wens kunnen we samen de juiste hoeveelheid licht bepalen en kijken naar de sfeer binnen uw bedrijf.

  Rolgordijnen op maat bestellen

  Het maakt niet uit of u opzoek bent naar een duo rolgordijn of een standaard rolgordijn. Erkamp projectservice probeert er altijd een uniek product op maat van te maken. Samen werken we aan de hoogst haalbare kwaliteit en worden de rolgordijnen op locatie ingemeten en geïnstalleerd. U heeft zo altijd een passend product met een unieke uitstraling die u nergens anders terug ziet.

  Opdrachtgevers
  Adecco
  Albert Heijn
  AMC
  Heliomare
  Raad van State

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen