• Maa - Vrij: 8:30 - 17:00 uur
 • 072 533 9020
 • Verticale jaloezieën

  Verticale Jaloezieën 1Verticale jaloezieën zijn eigenlijk de opvolger van de horizontale jaloezieën. U kunt met deze jaloezieën sfeervol de lichtinval in uw pand regelen. Een groot pluspunt is dat het een stuk minder koud aanvoelt. Vooral door het gebruik van diverse stoffen in de vorm van verticale jaloezieën kunt u een bepaalde sfeer creëren. Uiteraard kunnen wij de verticale jaloezieën ook op maat leveren uit aluminium en PVC. Samen bepalen we in overleg de breedte van de lamellen. Zo creëert u met brede lamellen een moderne uitstraling voor uw pand. De maatvoering van de ramen heeft ook invloed op de breedte van de toe te passen lamellen, hierin zullen wij u ook van advies dienen.

  Filter het licht met uw eigen verticale jaloezieën

  Verticale jaloezieën bepalen niet alleen de sfeer in een ruimte, maar filteren ook het licht. Zo kan u een bepaalde sfeer creëren door met de lichtinval te spelen. De mogelijkheden worden voor een deel bepaald door het formaat lamellen. Zo kunt kiezen uit verschillende breedtes lamellen. De brede lamellen geven een moderne sfeer en kunnen perfect worden gebruikt als zonwering. Door de lamellen te draaien bepaalt u zelf wat de lichtinval wordt en kunt u ook het zonlicht tegen houden als dit noodzakelijk is.

  Een brede materiaalkeuze met verticale jaloezieën

  De materiaalkeuze is een stuk uitgebreider met verticale jaloezieën vergeleken met horizontale jaloezieën. Zo kunt u niet alleen kiezen voor aluminium en PVC, maar ook voor stof. Met stof kunt u op een unieke manier de sfeer bepalen van uw ruimte. Erkamp Projectservice kan u helpen om de juiste stof te kiezen. Zo kunt u op zoek gaan naar een sfeer die past bij uw bedrijf en/of instelling. Door met speciale stoffen te werken die mooi en functioneel worden toegepast creëert u een eigen uitstraling die u ook onderscheidt van andere bedrijven en/of instellingen. Wij adviseren u hier graag in.

  Kwaliteit wordt op maat geleverd

  Erkamp Projectservice helpt u altijd aan een hoge kwaliteit verticale jaloezieën. Dankzij de hoge kwaliteit doet u de raamstoffering alleen weg omdat u een andere sfeer wilt creëren. Over het algemeen gesproken kunt u gewoon lang genieten van uw nieuwe verticale jaloezieën. Uiteraard worden deze geheel op maat geleverd zodat deze perfect aansluiten. Dit is de service die u mag verwachten van Erkamp Projectservice.

  Opdrachtgevers
  Adecco
  Albert Heijn
  AMC
  Heliomare
  Raad van State

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen