• Maa - Vrij: 8:30 - 17:00 uur
 • 072 533 9020
 • Utiliteit

  Nieuwbouw en renovatie

  Nieuwbouw of renovatie, voor beide projecten kunnen wij u een gepaste oplossing bieden, toegespitst op uw specifieke wensen. Na een gesprek waarin u uw eisenpakket op tafel legt, komen wij met een compleet voorstel betreffende de inrichting van de projectvloeren. Wij hebben begrip voor het feit dat u uw mensen niet naar huis kunt sturen en om deze reden hebben wij diverse oplossingen om de projectstoffering te vervangen, terwijl uw personeel door kan gaan met de eigen werkzaamheden.

  Renovatieplan

  Door het opstellen van een goed renovatie plan met een duidelijke planning blijft de overlast voor u en uw personeel beperkt. U kunt u onderscheiden door het laten maken van decoraties of een routing in uw vloer. Ook het insnijden van uw bedrijfslogo geeft uw projectvloer een unieke uitstraling. Wij adviseren u graag!

  Specifieke panden

  Ook de stoffering van specifieke panden zoals theaters, bioscopen en hotels is ons niet vreemd. Tribunes, rondingen met of zonder kaderrand, dit alles blijft voor ons een uitdaging! Tevens kunnen wij u uitgebreid informeren over het gebruik van binnen- en buitenzonwering.

  Referenties

  – Albert Heijn, Zaandam – Danone, Utrecht
  – KAS bank, Amsterdam
  – Theater Carré, Amsterdam

  – Tata Steel, IJmuiden
  – Rentokill, diverse lokaties
  – Stibbe Advocaten, Amsterdam
  – Bioscopen Euroborg, Groningen
  – Hotel van Onna, Amsterdam
  – Van Gogh museum, Amsterdam

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen