• Maa - Vrij: 8:30 - 17:00 uur
 • 072 533 9020
 • Systeemvloeren

  Wij zijn dealer van Intercell verhoogde systeemvloeren, ook wel computervloeren genoemd

  Systeemvloeren

  Intercell verhoogde systeemvloeren bestaat uit gegalvaniseerde stalen vloerplaten op hoogtes van 40, 60, 90 of 110 mm. De kabels hieronder worden door de vloersteunengesepareerd, dat maakt kabelgoten overbodig. Dit is een belangrijke besparing. De geluiddempende platen zijn 50 x 50 cm.
  De aansluitdozen kunnen op diverse plaatsen worden gemonteerd, daardoor kan iedere willekeurige werkplek moeiteloos en snel worden aangepast of verplaatst. Ook toekomstige uitbreidingen van de kabelcapaciteit zijn goed te realiseren. De geringe hoogte en het geringe gewicht maken het intercell systeem bijzonder geschikt voor de meest uiteenlopende ruimte vraagstukken in bestaande en nieuwe kantooromgevingen. Sterke punten van het intercell systeem zijn:

  Intercell in de praktijk

  Het systeem biedt een compleet pakket van praktische voordelen, voor nu en op termijn. Maximale flexibiliteit, optimale vrijheid van bekabeling en esthetisch volledig verantwoord, dit zijn zaken die zo te zien zijn.

  Andere voordelen zijn:

  • de effectieve hoogte van de vloer (40 tot 110 mm)
  • het laag totaalgewicht ( 22kg per m²)
  • de hoge vloerbelasting (1600 kg per m²)

  Intercell systeemvloeren zijn snel en makkelijk te installeren. Het voorziet in hoogwaardige werkplekken op elke gewenste plaats. Ook werkplekaanpassingen zijn uiterst eenvoudig te realiseren. Intercell is toepasbaar met vrijwel alle tele- en data bekabelingsystemen en zorgt daardoor voor beduidend lagere aanlegkosten van tele- en data installatie. Er zijn geen kabelgoten nodig en het systeem biedt een hoge, vrijwel onbeperkte kabelcapaciteit.

  Opdrachtgevers
  Adecco
  Albert Heijn
  AMC
  Heliomare
  Raad van State

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen