• Maa - Vrij: 8:30 - 17:00 uur
 • 072 533 9020
 • Sport

  Vloeren voor sport accommodaties

  Sportvloeren in bijvoorbeeld een gymzaal, speelzaal of een sportcentrum moeten voldoen aan zeer specifieke eisen. Alle activiteiten vinden plaats op deze sportvloeren, daarom is het vanzelfsprekend dat aan deze vloeren hoge eisen worden gesteld.

  Eigenschappen zoals schokabsorptie, vering, maar ook balstuitgedrag en stroefheid bepalen onder meer de functionele eigenschappen van de sportvloer. Ook hygiënische aspecten spelen een grote rol.

  Doordat wij met grote internationaal werkende producenten werken, kunnen wij u helpen bij de juiste keuze van de vloer. Door applicatie in eigen beheer uit te voeren kunnen wij ook instaan voor een hoogwaardige verwerking waardoor de sportvloer ook jaren probleemloos zal functioneren. Deskundig advies die wij afstemmen per doelgroep, het toepassen van hoogwaardige producten van betrouwbare producenten en installatie volgens de huidige normen en certificering, geven u de daarbij behorende garantie voor een uitstekend eindresultaat.

  Sportvloeren voor sporthallen, houten vloeren voor dansscholen of kunstgrasvelden voor voetbal of tennis, zowel indoor- als outdoor sportvloeren kunnen wij voor u verzorgen inclusief de door u gewenste belijningen.

  Sport referenties
  – Sporthal Beethovensingel, Alkmaar
  – Sportzaal Kinkerbuurt, Borgerstraat, Amsterdam
  – Triffis trampoline vereniging, Alkmaar
  – Fitness Gouden bocht, Amsterdam

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen