• Maa - Vrij: 8:30 - 17:00 uur
 • 072 533 9020
 • Serreschermen

  Waarom serreschermen?

  In een serre kan u al snel van de eerste zonnestralen genieten. Achter de ruiten wordt het al snel aangenaam warm. Dit kan lekker comfortabel zijn alleen tijdens de zomermaanden is het al snel hinderlijk. Doordat u achter glas zit wordt het al snel te warm in uw eigen serre. Met serreschermen kan u zelf de temperatuur en de hoeveelheid zon in een ruimte bepalen. Het energieverbruik neemt zo af doordat u geen airco hoeft te plaatsen in de serre.

  Serreschermen met automatisering

  Het gebeurt regelmatig dat de temperatuur hoog oploopt zonder dat u het zelf doorheeft. U bent bijvoorbeeld op dit moment niet in de ruimte aanwezig. Gelukkig leveren wij serreschermen geheel op maat. Dit betekend dat we tevens kijken naar de bediening die voor u handig is. Zo kan u kiezen voor een handmatige bediening, elektrische bediening of een geautomatiseerde bediening. Bij een geautomatiseerde bediening detecteert het systeem zelf de temperatuur in de serre. Als de temperatuur te hoog oploopt, dan gaan de serreschermen naar beneden. Op deze manier kan er een natuurlijke schaduw gecreëerd worden en koelt het aangenaam af in uw serre. U heeft er zo zelf geen omkijken meer naar.

  Serreschermen die passen bij uw serre

  Een serre is vaak prachtig vormgegeven en is altijd uniek gebouwd. Dit betekend dat iedere serre weer een andere uitstraling heeft. U kan dus geen standaard serreschermen in uw serre laten plaatsen. Erkamp projectservice werkt altijd geheel op maat waarbij er gekeken wordt naar het design van uw ruimte. Zo maken wij passende zonwering die zelfs in de kleinste ruiten past. Daarnaast heeft u een ruime keuze uit verschillende dessins en kleuren. Samen gaan we opzoek naar een passende sfeer in uw eigen serre. Laat u inspireren door de mogelijkheden en adviezen bij uw eigen projectzonwering. Naast uw serre kunnen we kijken naar andere raampartijen om alles één geheel te maken. Uiteindelijk zal u dankzij degelijke zonwering flink besparen op de kosten. Uw serre blijft namelijk heerlijk koel zonder gebruik te maken van een airco. Wij helpen u graag verder aan uw unieke duurzame serreschermen.

  Opdrachtgevers
  Adecco
  Albert Heijn
  AMC
  Heliomare
  Raad van State

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen