• Maa - Vrij: 8:30 - 17:00 uur
 • 072 533 9020
 • Sectoren

  OVERHEID

  Voor diverse overheidsinstanties hebben wij reeds stofferingwerkzaamheden verzorgt. Maatschappelijk verantwoord en duurzaam zijn factoren die juist voor deze sector uitermate belangrijk zijn. Als bedrijf heeft duurzaam ondernemen bij ons dan ook de hoogste prioriteit.

  Lees meer
  RETAIL

  Een winkelvloer plaatsen is onze kracht, wij begrijpen uw situatie! Elke dag dat u uw winkel moet sluiten, om welke reden dan ook, gaat ten koste van uw omzet. Voor onderhoud aan de vloer of een compleet nieuwe vloer was winkelsluiting al gauw noodzakelijk. Nu niet meer!

  Lees meer
  ONDERWIJS

  Onderhoud van elastische vloerbedekking in scholen dient veelal te gebeuren in de periodes dat de scholen gesloten zijn, met name de vakantieperiodes. Wij zijn hierop ingesteld en verzorgen voor u in deze periode de complete renovatie van uw vloeren.

  Lees meer
  ZORG

  U heeft de zorg voor uw patiënten, laat de zorg voor uw vloeren aan ons over. Door onze jarenlange ervaring in ziekenhuizen en zorginstellingen weten wij welke eisen er gesteld worden. Uw patiënt is ook ons belang en daar zullen wij ten alle tijden rekening mee houden.

  Lees meer
  UTILITEIT

  Nieuwbouw of renovatie, voor beide projecten kunnen wij u een gepaste oplossing bieden, toegespitst op uw specifieke wensen. Na een gesprek waarin u uw eisenpakket op tafel legt, komen wij met een compleet voorstel betreffende de inrichting van de projectvloeren.

  Lees meer
  SPORT

  Sportvloeren voor sporthallen, houten vloeren voor dansscholen of kunstgrasvelden voor voetbal of tennis, zowel indoor- als outdoor sportvloeren kunnen wij voor u verzorgen inclusief de door u gewenste belijningen.

  Lees meer

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen