• Maa - Vrij: 8:30 - 17:00 uur
 • 072 533 9020
 • Screens

  Waarom screens?

  Screens is een prachtige projectzonwering oplossing als u graag geniet van privacy, maar u wel wilt genieten van een koele ruimte. U heeft geen airco meer nodig als u gebruik maakt van screens. Met deze professionele projectzonwering wordt de zon buiten de deur gehouden en voorkomt u inkijk op kantoor. Daarnaast kan u zelf wel gewoon naar buiten kijken en genieten van een zonnige dag. Naast grote kantoorpanden worden de screens dankzij de sfeer en privacy steeds vaker bij woningen gebruikt. U heeft zo een professionele zonwering die u zeker weten als een sfeermaker kan zien.

  Screens gemaakt uit de hoogste kwaliteit materialen

  Erkamp projectservice vindt kwaliteit en uitstraling enorm belangrijk. U heeft dan ook bij het uitzoeken van uw nieuwe zonwering een ruime keuze uit materialen. Ondanks dat de uiteindelijke keuze bij uzelf ligt zorgen wij ervoor dat de kwaliteit uitermate hoog is. Zo kunnen wij zonwering leveren die tevens dienen als insectenwering. U hoeft zo geen hor meer te kopen want uw screens hebben dezelfde functie indien ze volledig worden afgesloten. Daarnaast worden de screens getest op stormvastheid zodat het u niet kan overkomen dat uw zonwering wegwaait na een flinke storm.

  Uw screens op maat gemaakt

  Erkamp projectservice zorgt er persoonlijk voor dat uw screens op maat gemaakt worden. Zo gaan we samen opzoek naar een uniek product die aangepast wordt op uw gebouw. Zo past de zonwering altijd bij de ruimte waar ze in hangen. Samen bepalen we de uitstraling en kan u kiezen uit verschillende stoffen, materialen en kleuren. Samen helpen we u om een bepaalde stijl en sfeer te creëren. Daarnaast kunnen we zorgen voor de optimale privacy door ervoor te zorgen dat er absoluut niemand door de screens heen kan kijken. Zo kan de zonwering gebruikt worden op plaatsen waar behoefte is aan privacy. Erkamp Projectservice geeft graag een advies op maat om maatwerk te leveren. Zo kunnen wij tevens afwijkende maten leveren en screens die zelfs in speciale ruiten of raampartijen passen. Door maatwerk te leveren is bij ons werkelijk alles mogelijk.

  Opdrachtgevers
  Adecco
  Albert Heijn
  AMC
  Heliomare
  Raad van State

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen