• Maa - Vrij: 8:30 - 17:00 uur
 • 072 533 9020
 • Schoonloopmatten

  Schoonloopmatten en systeemmatten

  Een mooi entree is uw visitekaartje richting uw klanten en medewerkers. Schoonloopmatten hebben daarbij ook een taak maar naast de functie van visitekaartje zorgt het er ook voor dat de achterliggende vloerbedekking er verzorgt uitblijft zien.

  Wij leveren diverse schoonloopmatten en entreematten. Schoonloopsystemen zijn enorm belangrijk voor iedere entree. Het is van groot belang dat het juiste systeem wordt toegepast om vervuiling en onnodige slijtage te voorkomen in de achterliggende vloerbedekking. Schoonlooptapijt is in te delen in 2 hoofdsoorten, te weten; het afnemen van vocht en het afnemen van droog vuil. Het tapijt is leverbaar in een groot aantal kleuren en kwaliteiten.

  Naast het schoonloopmatten zijn er ook systeemmatten. Deze bestaan meestal uit aluminium profielen waarbij er borstels, schoonlooptapijt of rubber in de profielen is aangebracht. Deze matten worden speciaal op maat gemaakt en zijn leverbaar in diverse types, samenstellingen en hoogtes. Voor hele specifieke omstandigheden zijn er weer andersoortige matoplossingen, m.a.w. voor iedere entree is een goede oplossing beschikbaar.

   

  Opdrachtgevers
  Adecco
  Albert Heijn
  AMC
  Heliomare
  Raad van State

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen