• Maa - Vrij: 8:30 - 17:00 uur
 • 072 533 9020
 • Rolluiken

  Waarom rolluiken?

  Rolluiken doen meer dan alleen de zon tegenhouden. De luiken zijn zeer effectief bij warm weer. Ze creëren binnen een handomdraai een koele ruimte zonder gebruik te maken van een airco. Naast zonwering kunnen ze in de winter helpen om de warmte in huis te houden. Daarnaast dragen ze bij aan de veiligheid van uw pand. Door de rolluiken in de avond te sluiten wordt het voor inbrekers lastig om binnen te komen. Naast een rolluik voor het raam kan u ervoor kiezen om ze bij deuren toe te passen. Uw rolluiken hebben zo een veelzijdige functie naast een effectieve zonwering.

  Rolluiken op maat vormgegeven voor uw pand

  Bij rolluiken denken we al snel aan standaard witte luiken met gaatjes erin. Als u kiest voor maatwerk dan stapt u al snel af van dit idee. Onze rolluiken zijn vervaardigd uit de hoogste kwaliteit grondstoffen en worden op maat vormgegeven. Zo kunnen wij aanpassingen maken in het design en de uitstraling. Een rolluik hoeft zo niet meer opzichtig te zijn, maar kan worden aangepast aan het design van uw pand. Hierdoor staan ze zelfs in nieuwbouw of oude huizen prachtig.

  Rolluiken aangepast aan uw pand

  Naast de vormgeving wordt er bij de bouw rekening gehouden met uw pand. Zo kan u kiezen uit voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken. Voor sommige rolluiken is het nodig om speciale ramen te plaatsen. Als u kiest voor voorzetrolluiken dan hoeft u niets met de ramen te doen. U kan gewoon de bestaande ramen gebruiken voor uw eigen unieke zonwering. Net als de gewone rolluiken kan u nog steeds gebruiken maken van zonwering, warmte-isolatie en bieden de luiken inbraakpreventie. Naast een voorzetrolluik kan u nog kiezen voor opbouwrolluiken. Hierbij is het ook niet verplicht om de ramen te vervangen. Het is hierbij meer een kwestie van smaak wat u zelf mooi vindt staan en vooral welke uitstraling bij uw bedrijf past. Als laatste is er de mogelijkheid om de rolluiken in te bouwen hiervoor dient u wel speciale ramen te hebben. Uiteraard krijgt u zo een strak uiterlijk, maar u dient de investering er wel voor over te hebben. Erkamp adviseert u graag over de mogelijkheden bij uw eigen pand.

  Opdrachtgevers
  Adecco
  Albert Heijn
  AMC
  Heliomare
  Raad van State

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen