• Maa - Vrij: 8:30 - 17:00 uur
 • 072 533 9020
 • PVC vloeren

  Diverse PVC vloeren dessins

  Wij leveren diverse project PVC vloeren. PVC vloeren zijn in banen leverbaar, in diverse dessins waaronder marmer en graniet en het ruim geschakeerde kleurenpalet inspireert tot het ontwerpen van vele kleurrijke designs in de vloer.

  De totale dikte is circa 2 mm en het product is voorzien van een sterke toplaag met structuur. Tevens is deze vloerbedekking bacteriestatisch en schimmelwerend behandeld, waardoor de vloer ook goed toepasbaar is in de medische sector.

  Vele soorten PVC vloeren

  Onze PVC vloeren zijn er in vele soorten en is in vrijwel iedere omgeving toe te passen. Naast pvc in banen van 200 cm breed worden er tegels gemaakt in diverse afmetingen maar ook platen in diverse maatvoeringen. Ook voor bijvoorbeeld verhoogde computervloeren zijn er pvc vloerbedekkingen beschikbaar die ook weer eenvoudig (tijdelijk) zijn te verwijderen.

  De pvc planken zijn vrijwel in ieder houtdesign verkrijgbaar waarbij ook de structuur van verou­derde houten vloeren tot zijn recht komt. Door de nieuwste ontwikkelingen zijn deze producten haast niet meer van echt hout te onderscheiden. Indien dit type vloer op de juiste wijze wordt geïnstalleerd is dit in vergelijking met “echt” hout een zeer onderhoudsvriendelijke vloer voor vele jaren.

  Naast de planken zijn er ook andere typen zoals natuursteen en speciale designs. Worden er speciale eisen gesteld zoals verende, of akoestische eigenschap­pen dan zijn hier ook een groot aantal collecties voorhanden, dit soort “comfort”vloer wordt bijvoorbeeld toegepast in speelruimtes en kinder­dagverblijven.

  Antislip

  Naast de eerder ge­noemde pvc vloeren zijn er ook nog collecties die “antislip” zijn door een speciale instrooiing, deze worden toegepast in bijvoorbeeld natte ruimten. Ook is er een collectie die voldoet aan specifieke antistatische eisen en daardoor geschikt is voor ruimten waar hoge eisen aan worden gesteld zoals operatiekamers in ziekenhuizen.

  Deze pvc vloer bestaat uit hoogwaardig reclycle-pvc. De volledig vloeistofdichte vloer is bestand tegen olie, loog, zuren en andere chemische stoffen. Ideaal voor bedrijven, maar ook voor particuliere ruimten zoals garage en opslagruimte. De vloer heeft een dikte van ca. 1 cm en wordt met lijm op de bestaande ondervloer aangebracht. Om een compleet gesloten oppervlak te verkrijgen, worden de tegels deskundig aan elkaar gelast met een kleurveter. Zo ontstaat een vlakke aaneengesloten vloer.

  PVC vloeren
  PVC vloeren 3
  Opdrachtgevers
  Adecco
  Albert Heijn
  AMC
  Heliomare
  Raad van State

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen