• Maa - Vrij: 8:30 - 17:00 uur
 • 072 533 9020
 • Projectzonwering

  Met projectzonwering reguleert u zelf de warmte in uw gebouw. Zo kan u de warmte buiten de deur houden en is het binnen lekker aangenaam. Als de warmte in een gebouw voor overlast zorgt, dan neemt de productie af. Dit is al meerdere malen bewezen en tijdens een warme lentedag kan de tempratuur al snel hoog oplopen. Het is belangrijk om uw kantoor of bedrijf koel te houden met de juiste middelen. Een airco is ideaal alleen de verbruikskosten kunnen hoog oplopen. Gelukkig bent u niet verplicht om op iedere warme lentedag de airco aan te zetten.

  Filter het licht met projectzonwering als screens

  Screens zijn een moderne oplossing in de projectzonwering wereld. Ze zijn modern vormgegeven en dankzij dit effectieve hulpmiddel filter je eenvoudig het licht. Een groot pluspunt aan de zonwering is dat je van binnen naar buiten kan kijken. Zo is de zonwering niet hinderlijk, maar kan je wel eenvoudig de tempratuur regelen op kantoor of in een openbare ruimte. De screens worden door Erkamp Projectservice helemaal op maat gemaakt. U heeft zo nieuwe projectzonwering die past in de stijl en kleuren van uw bedrijf.

  Uitvalschermen voor het creëren van een natuurlijke schaduw

  Soms past het niet in de sfeer van het gebouw om projectzonwering langs de ramen te hangen. Met uitvalschermen creëert u een natuurlijke schaduw en koelt het al snel lekker af. U hoeft zo minder gebruik te maken van de airco en u kan sfeervol naar buiten blijven kijken. Projectzonwering wordt helemaal op maat gemaakt met uitvalschermen. Zo kan u kiezen voor moderne of klassieke schermen en is de stof aanpasbaar in uw stijl en sfeer.

  Knikarmschermen creëert zelfs een schaduw voor op het terras

  Projectzonwering wordt soms niet alleen toegepast om de zon buiten de deur te houden, maar ook om een schaduw op een terras te creëren. Met knikarmschermen kan u een grote schaduw maken om zo een gedeelte van het terras in de schaduw te zetten. Zo kunnen gasten zonder hinder van de zon genieten van een hapje of drankje. Erkamp projectservice helpt u graag bij het uitzoeken van een passende oplossing. Daarnaast worden de knikarmschermen op maat gemaakt zodat u altijd een passend geheel krijgt. Zo kan u de juiste sfeer overbrengen op het terras en schuiven gasten vrolijk aan op het terras.

  Opdrachtgevers
  Adecco
  Albert Heijn
  AMC
  Heliomare
  Raad van State

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen