• Maa - Vrij: 8:30 - 17:00 uur
 • 072 533 9020
 • Projectvloeren

  Voor projectvloeren bent u bij het juiste adres

  ProjectvloerenVoor projectvloeren bent u bij het juiste adres. De vloerbedekking van uw ontvangstruimtes, kantoren en showrooms is een belangrijk onderdeel van uw uitstraling, naar uw klanten maar ook naar uw medewerkers. De keuze voor kleur en materiaal bepalen dan ook voor een groot deel de sfeer binnen uw huisvesting.

  Wij bij Erkamp projectservice BV helpen uw graag bij de keuze voor uw vloerbedekking. Projectvloeren is onze core business, wij leveren en plaatsen dagelijks projectvloeren. Of het bijvoorbeeld gaat om projecttapijt, project tapijttegels, project vinyl, PVC vloeren of Linoleum vloeren, u bent bij het juiste adres. Wij hebben diverse projectvloeren geleverd en geplaatst.

  Een aantal referenties zijn o.a.; AMC te Amsterdam, Adecco in heel Nederland, Gemeente te Alkmaar/Castricum/Heemskerk, Albert Heijn Zaandam, V!Va Zorggroep te Velsen Noord en de Hoge school voor de Kunsten te Utrecht.

  Heeft u advies nodig over projectvloeren of wilt u vrijblijvend een prijs aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen