• Maa - Vrij: 8:30 - 17:00 uur
 • 072 533 9020
 • Projectstoffering

  Projectservice uw partner bij Projectstoffering

  ProjectstofferingProjectstoffering per project. Telkens anders. Wij renoveren vloeren en leggen vloerbedekkingen voor allerlei toepassingen. We maken en monteren raamdecoraties voor binnen en buiten. Erkamp Projectservice is met bijna 25 jaar ervaring op het gebied van vloerbedekking en raamdecoraties een begrip in de wereld van de projectstoffering.

  Erkamp Projectservice biedt passende vloerbedekkingen en raamdecoraties voor elk gebouw en elk bedrijf. Als het gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie hebben wij altijd de juiste bekleding van uw project. Onze kwalitatief hoogwaardige producten combineren functionaliteit met design en zorgen voor een optimale oplossing voor elke projectomgeving.

  We kennen als organisatie een platte structuur waardoor de lijnen, voor u als klant, helder en kort zijn. Ook op de werkvloer geldt dit principe, een verantwoordelijke eerste stoffeerder waar u overleg mee kunt voeren als er bijvoorbeeld een verandering moet worden doorgevoerd.

  Heeft u een vraag of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag mee! U kunt een afspraak maken en u laten adviseren in onze showroom.

  Wij zijn onder andere aangesloten bij PPI-keur. Het PPI is de Nederlandse brancheorganisatie voor projectinrichting. Dit is een kwaliteitscontrole waarmee we de kwaliteit en continuïteit die u van ons gewend te waarborgen.

  Heeft u een vraag of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag mee! U kunt een afspraak maken en u laten adviseren in onze showroom.

  [client_box heading=”Diverse opdrachtgevers” column=”4″]
  [client image=https://www.erkamp.nl/wp-content/uploads/2013/05/albert_heijn.jpg]
  [client image=https://www.erkamp.nl/wp-content/uploads/2013/05/amc-logo.jpg]
  [client image=https://www.erkamp.nl/wp-content/uploads/2013/05/heliomare.jpg]
  [client image=https://www.erkamp.nl/wp-content/uploads/2013/05/raad-van-state.jpg]
  [/client_box]

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen