• Maa - Vrij: 8:30 - 17:00 uur
 • 072 533 9020
 • Raambekleding

  Op het gebied van raambekleding is er veel mogelijk. Erkamp projectservice heeft al meer dan vijfentwintig jaar ervaring met project raambekleding. Samen kijken we naar de mogelijkheden om voor uw woning of bedrijf de perfecte raambekleding te vinden. Diverse opdrachtgevers hebben al gebruik gemaakt van onze ruime materiaalkennis en de verschillende mogelijkheden voor uw pand en/of woning.

  Brandvertragende gordijnen volgens de veiligheidseisen.

  Bij project raambekleding krijgen we bij bedrijven veel te maken met hoge veiligheidseisen. Brandvertragende gordijnen zijn op evenementen of binnen bepaalde bedrijven verplicht als raamstoffering. Erkamp projectservice heeft de mogelijkheid om brandvertragende gordijnen te leveren volgens de hoogste veiligheidseisen. We letten hierbij niet alleen goed op de eisen, maar uiteraard ook op de uitstraling. Zo kunnen we tevens brandvertragende vitrage leveren om van uw bedrijf een passend geheel te maken.

  Rolgordijnen en plissés

  Rolgordijnen en plissés zijn de afgelopen jaren weer helemaal trendy geworden. Als u Erkamp inschakelt voor project raambekleding dan houden we graag rekening met uw wensen. Rolgordijnen en plissés dragen absoluut bij aan de sfeer binnen uw kantoorpand. We zoeken dan ook graag samen naar een passende oplossing waarbij kwaliteit en trends absoluut een rol vormen.

  Jaloezieën

  Jaloezieën kunnen ook een oplossing zijn voor uw project raambekleding. De variatie in materialen maakt project raambekleding iedere keer weer een leuke uitdaging met jaloezieën. Zo kunt u kiezen uit aluminium, hout en pvc. Alle materialen hebben weer een andere uitstraling en dit maakt de keuze voor jaloezieën een extra uitdaging.

  Lamellen

  Vroeger werd er met project raambekleding meestal gekozen voor lamellen. Vandaag de dag werkt Erkamp projectservice in overleg nog steeds met lamellen. Een groot voordeel is de eenvoudige manier van schoonmaken. De raambekleding voorkomt ook nog eens inkijk en heeft een hoge slijtvastheid. Dit maakt lamellen ideaal voor uw project.

  Project raambekleding op maat.

  Het leveren van project raambekleding gebeurt helemaal op maat. Zo zorgen we samen voor de hoogste kwaliteit en kunnen we ook designs op maat leveren. U krijgt zo een unieke raambekleding op maat geleverd voor uw project of kantoor. Hierbij is het onze vaste regel dat wij altijd volgens de hoogste eisen werken. Denk hierbij aan de brandveiligheid, slijtvastheid en de hoogste kwaliteit. U investeert zo in raambekleding waar u nog jaren plezier aan beleeft.

  Opdrachtgevers
  Adecco
  Albert Heijn
  AMC
  Heliomare
  Raad van State

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen