• Maa - Vrij: 8:30 - 17:00 uur
 • 072 533 9020
 • Plissés

  Waarom plissés?

  Plissés zijn de ideale manier om een bepaalde sfeer binnen een ruimte te creëren. Met plissés heeft u de mogelijkheid om te spelen met het lichtinval binnen uw kantoorpand. U kan zo op een natuurlijke manier een sfeer creëren die u nergens anders terug kan vinden. Erkamp projectservice helpt u graag om plissés op maat te leveren. Samen kijken we naar uw huidige lichtinval en kijken we naar de verbeterpunt. Door te kiezen voor een bepaald ophangsysteem zorgen we voor de exacte sfeer waar u naar opzoek bent.

  Uitvoering van plissés

  De uitvoering van uw nieuwe plissés is voor uw kantoor natuurlijk extra belangrijk. Zo kunt u kiezen voor enkele of een duette plissé. Een duette plissé is een soort honinggraat. Hierdoor is het design aan zowel de binnenzijde als de buitenzijde exact hetzelfde. Deze uitvoering kan prachtig zijn als u ruimte gescheiden heeft door glas. Daarnaast kan u kiezen voor bepaalde stofdiktes en designs om de sfeer van een ruimte te bepalen. Erkamp projectservice helpt u graag om mee te denken over de sfeer en het design.

  Plissés op maat gemaakt voor ieder raam

  Erkamp projectservice maakt afhankelijk van uw wensen de nieuwe plissés op maat. Door voor maatservice te kiezen is het mogelijk om voor ieder raam een plissé passend te maken. Zo kunnen zelfs schuine ramen en speciale designramen voorzien worden van een passende raamstoffering. Naast vreemde designs is er zelfs een oplossing voor hoge ramen. Dankzij een op maat gemaakt systeem kunt u altijd de plissés openen en sluiten. Het is zelfs mogelijk om de ramen te voorzien van elektrische bediening om zo uw plissés met een afstandsbediening te sluiten.

  Eindeloze mogelijkheden met plissés

  Een groot voordeel van Erkamp is dat er eindeloze mogelijkheden zijn. Uiteraard heeft u een ruime keuze uit stoffen en designs, maar u kunt ook variëren in uitstraling. Dankzij de vernieuwde top down en bottom-up zorgt u voor de optimale privacy zonder dat het de sfeer aantast. Maak gerust een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. We zorgen er samen graag voor dat u de optimale sfeer binnen uw pand creëert. Wij stellen u graag voor aan de eindeloze mogelijkheden.

  Opdrachtgevers
  Adecco
  Albert Heijn
  AMC
  Heliomare
  Raad van State

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen