• Maa - Vrij: 8:30 - 17:00 uur
 • 072 533 9020
 • Onderhoud vloeren

  Onderhoud vloeren in het algemeen

  Na het aanbrengen van vloeren is het noodzakelijk om deze te onderhouden met de daarvoor bestemde producten. Uw vloeren hebben ook onderhoud nodig, wij adviseren in onderhoud vloeren. Voor ieder type vloerbedekking kunnen wij een onderhoudsplan voor u opstellen afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden.

  Onderhoud vloeren voor textiele vloerbedekking

  Voor projecttapijt geldt dat regelmatig stofzuigen met een roterende borstel al preventief werkt. Hiernaast zullen vlekken die ontstaan stelselmatig verwijderd dienen te worden. Het grote onderhoud bijvoorbeeld met de sproei extraxie methode kunnen wij voor u uitvoeren. De mate van gebruik bepaalt ook welke frequentie van groot onderhoud vloeren noodzakelijk is.

  Onderhoud vloeren voor elastische vloerbedekking

  Bij linoleum vloeren is het naast het dagelijks onderhoud wenselijk dat deze vloeren een polymeerlaag krijgen om slijtage tegen te gaan, maar ook om de uitstraling te behouden. Deze werkzaamheden kunnen wij ook voor u uitvoeren en ook hier geldt dat de gebruiksintensiviteit bepaalt hoe de frequentie van dit onderhoud hiervoor in aanmerking komt. Bij een aantal andere elastische vloeren zoals sommige soorten pvc vloeren volstaat het om naast het reguliere onderhoud de vloer regelmatig op te poetsen.

  Voor ieder type onderhoud en/of vloerbedekking kunnen wij u een advies op maat geven. Neem gerust contact met ons op of klik op onderstaande afbeelding voor een grote weergave van het onderhoudsadvies per type vloer. 

  Klik hier voor een uitgebreide vlekkenwijzer

  Opdrachtgevers

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen