• Maa - Vrij: 8:30 - 17:00 uur
 • 072 533 9020
 • Muurbescherming

  Muurbescherming een onmisbaar onderdeel

  Wandbescherming_acryl02

  Erkamp Projectservice heeft een uitgebreid assortiment muurbescherming met onder andere hoekbeschermers, muurstootlijsten, stootplaten in kunststof of in aluminium. RVS.

  Naast het feit dat uw muren beter beschermd blijven, geeft het uw muren een extra afwerking en zorgt het voor minder kosten in onderhoud.

  Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

  Plinten

  Plinten zijn er in vele soorten en maten. Naast het feit dat deze toepassingaluminium-plint-plat_blank01 het uiterlijk van uw vloer ten goede komt, heeft het ook een aantal andere functies. Zo voorkomt het beschadigingen aan de vloer en dienen de plinten als muurbescherming. Daarnaast draagt een plint bij aan een hygiënische omgeving.

  Diverse soorten op maat

  Plinten zijn onder te verdelen in PVC plakplinten, harde kernplinten, tapijtplinten en holplinten. Deze verschillende soorten plinten hebben hun specifieke kenmerken en de wijze waarop ze gereed worden gemaakt.  Alle kennis hierover is bij ons aanwezig en wij kunnen u hiervoor een op maat gemaakt advies verstrekken. Uiteraard kunnen wij de uitvoering van dit advies geheel voor u verzorgen.

  Opdrachtgevers
  Adecco
  Albert Heijn
  AMC
  Heliomare
  Raad van State

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen