• Maa - Vrij: 8:30 - 17:00 uur
 • 072 533 9020
 • Missie/Visie

  Onze missie

  Erkamp Projectservice levert en plaatst vloerbedekking & raambekleding in grote en kleine projecten, daarnaast voeren we onderhoud en reparatiewerkzaamheden uit. Wij verwerken de materialen op kwalitatief hoogwaardig niveau en waarborgen dit door samen te werken met de opdrachtgevers, duidelijk te communiceren, ons flexibel op te stellen en goede service te bieden.

  Onze visie

  De komende jaren zal er een tekort zijn aan vakmensen in de afbouw. Wij gaan ons richten op het opleiden van mensen op ons vakgebied om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Om onze positie te versterken in de markt zullen wij intensieve samenwerkingen aangaan met bouwpartners. Wij investeren in deze samenwerkingen door duidelijke afspraken te maken, transparantie te verstrekken in onze processen en goede service te bieden. Wij gaan veel aandacht besteden aan onze vaste relaties, daar bereiken we mee dat de vertrouwensband tussen hen en ons groter wordt. Dit doen wij doormiddel van het bieden van dienstbaarheid, duidelijkheid in de communicatie en mee te denken met de opdrachtgever. Onze interne processen gaan wij de komende jaren efficiënter inrichten. Het digitaliseren van alle administratieve processen. Het streven is een betere dienstverlening te kunnen bieden aan alle stakeholders, een effectievere uitvoering en reductie van administratieve lasten. Erkamp Projectservice is klaar voor de toekomst!

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen