• Maa - Vrij: 8:30 - 17:00 uur
 • 072 533 9020
 • Lamellen

  LamellenLamellen vormen al jaren een trend in de wereld van raamstoffering. Vroeger werden de lamellen alleen in PVC geproduceerd. Dit had als voordeel dat ze voordelig te produceren zijn en ze vrijwel onderhoudsvrij zijn. Een gordijn dient af en toe naar de stomerij gebracht te worden, terwijl u lamellen eenvoudig even afneemt met een natte doek. Vandaag de dag worden lamellen in allerlei soorten en maten geleverd. Zo kan u deze van PVC, aluminium en stof laten maken. Erkamp Projectservice helpt u met uw eigen project en het creëren van sfeer met raamstoffering. Zo kan u een unieke stof uitzoeken die wij speciaal voor u op maat gaan maken. U weet zo zeker dat u een unieke sfeermaker in huis.

  Sfeer bepalen met diverse stoffen Lamellen

  Lamellen 2Erkamp Projectservice denkt vaak en groter geheel. Zo wordt er gekeken naar de sfeer en de lichtinval met lamellen. Samen spelen we in op de ruimte om zo er een prachtig geheel van te maken. Onze lamellen worden op maat gemaakt van diverse materialen. Zo kan u bij ons terecht voor aluminium lamellen, maar ook voor kunststof en stof. Als u een keuze maakt voor stof, dan zijn de mogelijkheden eindeloos groot. Met stof creëert u een meer huiselijke sfeer binnen een ruimte. Uiteraard voldoen de stoffen aan de hoogste kwaliteitseisen en veiligheidseisen voor openbare ruimtes. U kunt zo gewoon uitzoeken wat u mooi vindt en niet wat er verplicht is voor uw bedrijf. Laat u inspireren door de sfeer en mogelijkheden.

  Maatwerk voor iedere ruimte

  Lamellen 3Erkamp Projectservice behandelt geen enkele raamstoffering hetzelfde. Wij leveren maatwerk voor iedere ruimte. Zo wil u misschien een andere sfeer in een vergaderruimte vergeleken met een ontvangstruimte. Samen zorgen we voor de juiste sfeer en maken we alles geheel op maat met lamellen. Ondanks dat we met lamellen verschillende sferen weten over te brengen zorgen we samen voor een totaalplaatje. Zo passen alle sferen samen in één ruimte en weet u een doel te bereiken met raamstoffering. Erkamp Projectservice kan voor iedere ruimte maatwerk leveren. Zo kan u door ons zelfs lamellen laten plaatsen in schuine ramen of onmogelijke raampartijen. Bij ons is niets onmogelijk als u er maar om vraagt.

  Opdrachtgevers
  Adecco
  Albert Heijn
  AMC
  Heliomare
  Raad van State

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen