• Maa - Vrij: 8:30 - 17:00 uur
 • 072 533 9020
 • Knikarmschermen

  Waarom knikarmschermen?

  Knikarmschermen gaan verder dan alleen uw gebouw in de schaduw houden. Met de knikarmschermen wordt tevens het terras afgeschermd van de zon. Dit maakt de zonwering ideaal voor een horeca gelegenheid. Een lekker zonnig terras is voor de meeste gasten prettig, maar al snel kunnen de tempraturen te hoog oplopen. Met knikarmschermen kan u ervoor zorgen dat uw gasten uit de zon kunnen zitten. De gasten die binnen blijven zitten zelfs zonder airco lekker koel. Dit maakt de zonwering ideaal voor horeca gelegenheden.

  Uw eigen knikarmschermen op maat samenstellen

  Erkamp projectservice levert knikarmschermen geheel op maat. Zo kijken we samen naar welke optie het beste bij uw bedrijf past. U kan kiezen voor een extra lang scherm of juist een kort scherm, maar u kan ook uit diverse systemen kiezen. Zo kan u kiezen voor een open, half open en een gesloten systeem waaruit uw scherm komt rollen. Een gesloten scherm toont net iets luxer en tijdens een heftige regenbui blijft uw zonwering kurkdroog. U voorkomt op deze manier dat het weer erin komt te zitten en uw zonwering is zo duurzamer dan voorheen. U investeert zo automatisch in een langere levensduur. Naast de techniek heeft u een uitgebreide keuze voor de uitstraling van de knikarmschermen.

  Knikarmschermen met een bediening op maat

  Onze knikarmschermen worden niet alleen qua uitstraling op maat geleverd, maar ook de bediening gebeurt op maat. Indien u een laag budget heeft is een handmatige bediening een goede optie, indien u iets meer te besteden heeft kan u ook kiezen voor een elektrische bediening. Met één druk op de knop vouwt het scherm zich uit en ontstaat er een aangename schaduw op uw terras. Het is zelfs mogelijk om uw zonwering te automatiseren. Als de zon fel begint te schijnen dan rolt het systeem zich automatisch uit. Zodra de wind schadelijk kan zijn voor het systeem, dan rolt het knikarmscherm weer in. De mogelijkheden met uw zonwering lijken zo eindeloos en wij informeren u graag over een bediening op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat voor uw bedrijf handig is. Uiteindelijk maakt u zelf de keuze voor uw nieuwe zonwering op maat.

  Opdrachtgevers
  Adecco
  Albert Heijn
  AMC
  Heliomare
  Raad van State

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen