• Maa - Vrij: 8:30 - 17:00 uur
 • 072 533 9020
 • Horizontale jaloezieën

  Horizontale Jaloezieën Erkamp 1Horizontale jaloezieën zijn al jaren een klassieker voor op kantoor. Ondanks dat u te maken heeft met een klassieker, betekend dit niet dat dit product geheel uit beeld is. De jaloezieën hebben een eindeloze levensduur en verslaan al jaren alle trends. Dankzij de veelzijdigheid en afwerking blijven de horizontale jaloezieën vernieuwend. Erkamp Projectservice informeert u graag over de mogelijkheden voor uw eigen raamstoffering. Samen gaan we opzoek naar de juiste sfeer en leveren wij uw raamstoffering op maat.

  Formaat lamellen bepalen de sfeer van uw kantoor

  Horizontale Jaloezieën Erkamp 2Sinds de jaren 70 zijn de horizontale jaloezieën niet meer uit ons straatbeeld verdwenen. Ondanks dat ze standaard lijken te zijn zit er veel verschil tussen de diverse jaloezieën. Naast de verschillende materiaalsoorten wordt de sfeer bepaalt door het formaat van de lamellen. Zo kan u kiezen voor smalle lamellen van 16 mm of brede lamellen van 50 mm. Hiernaast is ook 25 mm, 35 mm en 70mm leverbaar. Brede lamellen geven een moderne uitstraling terwijl smal weer vaker wordt toegepast bij een klassieke inrichting. De horizontale jaloezieën kunnen zo helemaal worden afgesteld op uw inrichting en worden vervolgens op maat gemaakt.

  Horizontale jaloezieën tussen glas als scheidingswand

  Horizontale Jaloezieën Erkamp 4Horizontale jaloezieën worden regelmatig gebruikt als scheidingswand. De jaloezieën worden tussen het glas geplaatst en kunnen gesloten worden voor een beetje extra privacy. Glas wordt vaak gekozen als scheidingswand om een open sfeer binnen een kantoor te creëren. Door dit af te scheiden met horizontale jaloezieën is het toch nog mogelijk om aan klanten of medewerkers privacy te bieden.

  Materiaalkeuze voor horizontale jaloezieën

  Horizontale Jaloezieën Erkamp 3

  Horizontale jaloezieën worden in drie verschillende soorten materialen geleverd. U kan kiezen voor aluminium, kunststof en hout (hout is alleen beschikbaar voor de particuliere markt i.v.m. brandcertificaat). U kan kiezen voor sfeervol donker hout of modern wit gekleurd hout om uw ruimte op maat in te richten met horizontale jaloezieën. Samen kijken we naar een passende oplossing voor uw interieur. Zo stemmen we de raamstoffering af op uw wensen, maar vooral op sfeer en functionaliteit. We kijken verder dan alleen het leveren van horizontale jaloezieën op maat. Samen zorgen we voor en prachtig totaalplaatje in combinatie met een unieke sfeer sensatie.

  Opdrachtgevers
  Adecco
  Albert Heijn
  AMC
  Heliomare
  Raad van State

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen