• Maa - Vrij: 8:30 - 17:00 uur
 • 072 533 9020
 • Geschiedenis

  Erkamp Project Service is officieel ontstaan op 1 januari 1989

  Er is gestart met 4 medewerkers in een magazijn te Limmen. Hiervoor werd er al een paar jaar projectmatig gewerkt vanuit Alkmaar onder de naam Erkamp Interieur. Door de toename van aanvragen en opdrachten in projectstoffering is medio 1989 besloten om de activiteiten in projectstoffering zelfstandig door te zetten en een nieuwe organisatie op te zetten.

  Groei

  Erkamp vestiging te Limmen

  Vanaf de start in Limmen is de groei spectaculair te noemen, door de flexibele instelling en de goede kwaliteit en betrouwbaarheid als het op afspraken nakomen aankwam werd er een explosieve groei gerealiseerd. We groeiden al snel uit het magazijn in Limmen en moesten op zoek naar een groter pand waarin we ook onze groeiende klantenkring konden ontvangen in een representatieve showroom. In Heiloo werd een nieuw bedrijventerrein aangelegd waar wij ons in 1993 ook gevestigd hebben in een geheel nieuw opgezet bedrijfspand met kantoren een mooie showroom en een groot magazijn waar we voorraad konden opslaan voor onze klanten. Ieder jaar mochten we weer nieuwe collega’s begroeten die ons team kwamen versterken en groeiden we naar een stabiele positie in de markt. In 1998 is besloten om nog een flink stuk uit te breiden in onze huisvesting om efficiënter te kunnen werken en om onze uitbreidende klantenkring beter en sneller van dienst te kunnen zijn.
  Op dit moment zijn we volop bezig de huisvesting te restylen zodat we gereed zijn voor de toekomst.
  Met een organisatie van ca. 30 medewerkers kunnen wij zeggen dat we een middelgrote speler in de projecten markt zijn geworden door de jaren heen en dat we een goede, betrouwbare naam hebben opgebouwd.

  ISO9001 VCA en ISO14001

  Keurmerk ISO9001 en ISO14001

  Eind jaren negentig hebben we als eerste in onze branche het kwaliteitsysteem ISO9001 in onze organisatie binnengehaald, dit betekende dat we volgens bepaalde methodiek en vastgelegde systemen aan het werk gingen. In dezelfde periode werd ook de Veiligheid Checklist Aannemers (VCA) belangrijk en dit certificaat is toen ook behaald, dit betekende dat alle medewerkers ook op cursus moesten om dit certificaat te behalen. Sinds enkele jaren zijn we ook in het bezit van het milieu keurmerk (ISO14001) en doen wij er alles aan om het milieu zo veel als mogelijk te ontzien, dan wel te ontlasten door bijvoorbeeld snij afval in soorten vloerbedekking te scheiden en deze retour te sturen naar de fabrikant die dit weer gebruikt in het productieproces om nieuwe vloerbedekking te maken.

   

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen