• Maa - Vrij: 8:30 - 17:00 uur
 • 072 533 9020
 • Garantie

  Garantie op geleverd materiaal en op de verwerking hiervan zijn uitermate belangrijk. Wij realiseren ons dat dit mede bepalend is voor de keuze van een leverancier. Wij werken alleen met fabrikanten en leveranciers die bewezen hebben dat ze betrouwbaar zijn en waar we op terug kunnen vallen als dit nodig mocht zijn omdat de geleverde kwaliteit te wensen overlaat.

  Op alle door ons geleverde producten verlenen wij garantie. Afhankelijk van de producten kan dit variëren in garantietermijn. Op onze werkzaamheden geven wij ook garantie, zodat u weet dat wij de applicatie op de correcte wijze met de juiste producten uitvoeren. Mochten er onverhoopt tekortkomingen optreden zullen wij deze kosteloos voor u uitvoeren. De garantietermijn gaat in vanaf het moment dat wij de producten en applicatie hebben verzorgd.

  Indien gewenst kunnen wij u een op maat gemaakte garantieverklaring verstrekken.
  Mochten er onverhoopt calamiteiten in uitvoering of product optreden dan zullen wij deze in overleg met u op een correcte wijze oplossen.

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen