Erkamp-carre 5GROOT NIEUWS! Erkamp projectservice BV (EPS)gaat Theater Carré te Amsterdam geheel renoveren! Bijna alle vloerbedekkingen zullen vervangen gaan worden. Voor EPS is Theater Carré geen onbekend terrein, EPS verzorgt de vloerbedekking en doet het onderhoud van de vloerbedekking al jaren voor Theater Carré. EPS heeft in 2004 in geheel Theater Carré de vloerbedekking voor het laatst gerenoveerd.

theater-carre-120D14

In de eerste fase zal de “blauwe Foyer” en de “hoofdentree” helemaal verbouwd gaan worden. Deze verbouwing is al van start gegaan en zal medio juni 2014 opgeleverd worden. Wij gaan de vloerbedekking, tapijt en PVC stroken vernieuwen, en de entreezones zullen voorzien worden van nieuwe entreevloerbedekking en systeemmatten.

Plattegrond Carré

 

Geheel Theater Carré zal gefaseerd vernieuwd gaan worden. EPS heeft veel ervaring met grote renovaties als deze. Door een goed draaiboek in nauw overleg met de klant te maken, wordt overlast tot een minimum beperkt. Bij andere relaties van EPS, denk aan Van Gogh Museum, Stadsschouwburg Amsterdam, Rijksmuseum en Teylers Museum heeft dit ook uitstekend gewerkt. De bezoekers zullen weinig van deze grote renovatie merken. EPS gaat o.a. het volgende vervangen; loges, tribunes, trappen, lopers, restaurant, gangen etc. Een goede samenwerking is het halve werk!
Erkamp-carre 2
Tussen 1991 en 1993 werd Carré intensief verbouwd onder leiding van de architecten Onno Greiner en Martien van Goor; er werd onder meer een geheel nieuw toneelhuis gebouwd en de toneelopening werd fors vergroot. Tussen 2003 en 2004 werd het theater van binnen vrijwel geheel opnieuw opgebouwd en gerenoveerd door dezelfde architecten.