• Maa - Vrij: 8:30 - 17:00 uur
 • 072 533 9020
 • Duettes

  Duettes-Erkamp-1Een duette is eigenlijk een plissé alleen is het stof op een andere manier verwerkt. De stof is trapsgewijs tussen de koorden gevouwen. Hierdoor ontstaat er een honingraatstructuur, waardoor een duette niet alleen sfeervol is, maar ook nog eens isolerend is. U voelt zo minder kou uitstraling bij de ramen en de ruimte voelt aangenaam warm. Het zou zomaar kunnen zijn dat er besparingen te behalen zijn op energiekosten omdat duettes een isolerende werking hebben. Ondanks deze besparing wordt er vooral voor dit systeem gekozen vanwege de sfeer en uitstraling. De uitstraling is rustig en stijlvol tegelijk.

  Stijlvol uw kantoor decoreren met duettes

  Duettes-Erkamp-2

  Een plissé is vrij standaard als u kennis gemaakt heeft met duettes. Dankzij de diverse mogelijkheden met stoffen en materialen krijgt uw ruimte een unieke uitstraling. Naast een kleur bepaalt u ook de transparantie van de stof. Zo kunt u spelen met het lichtinval zonder dat dit afdoet aan de kwaliteit van uw raamstoffering. Erkamp projectservice decoreert uw kantoor compleet op maat met duettes. Zo maakt het ons niet uit of het om standaard ramen of afwijkende ramen gaat. Wij kunnen zelfs raamstoffering plaatsen in schuine of ronde ramen. Dit is het voordeel van maatwerk bij Erkamp.

  Uw duettes op maat gemaakt

  Uw duettes worden door Erkamp projectservice op maat gemaakt. Zo denken we mee over het design en de materiaalkeuze. U heeft zelf een ruime keuze uit materialen en stoffen om zo een bepaalde sfeer te creëren. We kijken graag samen naar uw project om deze vervolgens in te meten en voor u op maat te realiseren. Erkamp wijkt af van de standaard en zorgt voor een unieke uitstraling van uw raamstoffering.

  Opdrachtgevers
  Adecco
  Albert Heijn
  AMC
  Heliomare
  Raad van State

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen