Image11

Maatregelen Covid-19

HomeMaatregelen Covid-19

Maatregelen Covid-19

Hierbij delen wij met jullie ons beleid en instructies in verband met het Coronavirus (COVID-19).

Erkamp Projectservice volgt ten eerste alle aanwijzingen van de Rijksoverheid en het RIVM op en daarnaast nemen we nog extra voorzorgsmaatregelen.

Al onze medewerkers en partners worden erop gewezen de instructies goed en consequent op te volgen en elkaar erop te wijzen.

Enkele personen binnen onze organisatie zijn gevraagd hier streng op toe te zien en zij zullen maatregelen nemen als personen zich hier niet aan houden.

De maatregelen betreffen:
1. Regelmatig handen wassen inclusief de handpalm minimaal 20 seconden inzepen en onder de kraan af spoelen.
2. Geen handen schudden of ander lichamelijk contact.
Als alternatief houden wij allen een buiging groet aan of een saluut groet, zie punt 4 en punt 12 op de volgende link https://www.businessinsider.nl/handen-schudden-alternatieven/
3. Indien iemand kenmerken vertoont van corona; neusverkoudheid, hoesten of koorts? Dan thuisblijven. (Ziek)melding hiervan maken bij Valesca per alterdesk en/of per mail naar valescaerkamp@erkamp.nl en zij zal dezelfde dag nog telefonisch contact met je op nemen.
4. Vanuit Erkamp Projectservice zal getracht worden om de benodigde middelen in het kader van hygiëne zo veel als mogelijk op locatie beschikbaar te stellen.
5. We gaan alle onnodige contacten zo veel mogelijk vermijden. Dat betekent dat buitendienstmedewerkers en andere medewerkers van kantoor niet op bezoek gaan bij werken indien dit niet noodzakelijk is. We proberen de situatie te realiseren dat we zoveel mogelijk in kleine groepen werken en het contact met personen van buiten de groep te beperken. We adviseren bovenstaande ook privé toe te passen.
6. We gaan het contact tussen de mensen op kantoor tot een minimum beperken. Op kantoor hanteren we te minste anderhalve meter afstand bij collega’s of andere personen.
7. We gaan het contact tussen de mensen op de projecten tot een minimum beperken. Op de projecten hanteren we te minste anderhalve meter bij collega’s of andere personen.
8. We stoppen met de gezamenlijke overleggen, mocht dit toch nodig zijn zal dit gebeuren middels Alterdesk video.
9. Niet urgente afspraken worden uitgesteld of telefonisch gedaan.
10. Bij aflevering van materiaal en spullen op kantoor/magazijn door leveranciers, spullen/materiaal laten neerzetten en geen contact. We laten leveranciers per heden zelf aftekenen voor de levering.
11. Het noodzakelijke transport naar de projecten zullen we blijven organiseren, maar zet materialen en spullen neer zonder contact te hebben met collega’s op locatie.

12. Gezamenlijk vervoer naar de projecten beperken tot maximaal 2 personen per bus/auto en op gepaste afstand plaats nemen.
13. Let op! ’s Ochtends voor vertrek thuis de handen wassen en ook voor het instappen in de auto of bus eerst goed handen wassen.
14. De gemeenschappelijke lunch en koffie ontvangst/ pauze wordt gestopt en aangeraden wordt in kleine getallen, op afstand, te lunchen en daarbij afstand van elkaar te houden.
15. De gemeenschappelijke lunch op kantoor wordt gestopt en iedereen zal eigen lunch achter zijn of haar bureau nuttigen.
16. Er zijn extra schoonmaakafspraken gemaakt met het schoonmaakbedrijf op kantoor.
17. Snoeppotten, suikerpotten, etc. wegdoen en niet meer gezamenlijk gebruik van maken. Erkamp gebruikt zakjes met suiker en zakjes met melk, deze geheel gebruiken of na openen in de prullenbak deponeren.
18. Op kantoor gaan we een splitsing maken in medewerkers, waarbij een groot deel thuis zal gaan werken.
19. We maken intern gebruik van ‘Alterdesk’, hiermee kunnen we over en weer naar elkaar berichten sturen en video bellen, op deze manier kunnen we op verschillende wijzen met elkaar communiceren en daarmee kan dus de fysiek contact beperkt worden.

De bovenstaande maatregelen zijn in ieder geval tot en met 6 april 2020 van toepassing. We zullen jullie direct informeren als er aanvullende maatregelen aan de orde zijn.

Namens de directie,

Tim Erkamp

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen