• Maa - Vrij: 8:30 - 17:00 uur
 • 072 533 9020
 • Brandvertragende vitrage

  Vitrages zorgen voor een unieke sfeer binnen uw organisatie. Brandvertragende vitrage wordt vaak gecombineerd met brandvertragende overgordijnen. Indien u uw ruimte voorziet van vitrage, heeft u er rekening mee te houden dat vitrage niet lichtdicht is. Vitrage heeft ook niet de functie om licht tegen te gaan. Erkamp projectservice kan u helpen aan de beste vitrage. De brandvertragende vitrage voldoet aan alle eisen, dankzij een officieel certificaat kunt u de veiligheid van uw gasten/cliënten/personeel garanderen.

  Brandvertragende vitrageBrandvertragende vitrage is sfeer bepalend voor uw ruimte

  Sfeer wordt niet alleen bepaald met de inrichting van een bepaalde ruimte. De sfeer kan voor een groot deel bepaald worden met vitrage en gordijnen. Door de ruime collectie van diverse fabrikanten en de veelzijdigheid aan patronen en kleuren is het altijd mogelijk iets moois te vinden wat past bij de in te richten ruimtes. Brandvertragende vitrage is niet alleen een sfeermaker, maar zorgt ook voor veiligheid. Vitrage met brandcertificaat zorgt voor meer veiligheid, door de vitrage zal het vuur langzamer verspreiden.

  Brandvertragende vitrage op maat geleverd

  Brandvertragende vitrage wordt geheel op maat geleverd. Zo heeft u een ruime keuze uit diverse merken, types, designs, kleuren en we maken de vitrage op maat. Uiteraard wordt uw brandvertragende vitrage helemaal compleet met brandcertificaat geleverd. U weet zo zeker dat u een veilige omgeving kan bieden binnen uw bedrijf. Een omgeving waarbij gedacht wordt aan sfeer en veiligheid.

  Vraag direct advies voor uw brandvertragende vitrage

  Online kunt u direct advies vragen voor uw brandvertragende vitrage. Wij helpen u graag verder met uw projectinrichting. Samen stellen wij uw stijl af aan de rest van het bedrijf. Uw project vormt zo één geheel dankzij de huiselijke uitstraling. Veiligheid en kwaliteit staat bij ons altijd voorop en wij laten dit graag aan u zien tijdens een persoonlijk gesprek over uw project raamstoffering.

  Opdrachtgevers
  Adecco
  Albert Heijn
  AMC
  Heliomare
  Raad van State

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen