• Maa - Vrij: 8:30 - 17:00 uur
 • 072 533 9020
 • Brandvertragende gordijnen

  Waarom brandvertragende gordijnen?

  In openbare ruimtes zijn brandvertragende gordijnen verplicht. Alleen zijn lang niet alle gordijnen standaard brandvertragend. De keuze in gordijnen is tegenwoordig zeer groot. Erkamp projectservice vindt het belangrijk dat u een keuze maakt voor gordijnen die bij u passen. Uiteraard worden deze volgens de veiligheidseisen geleverd met bijpassend certificaat. Zo kunt u aantonen dat de gordijnen aan alle brandvertragende eisen voldoen.

  Zorg voor sfeer met gordijnen

  Gordijnen zijn echte sfeermakers en geven uw interieur een unieke eigen uitstraling. Dankzij projectinrichting krijgt uw kantoor zo een huiselijke sfeer. Dit maakt het voor werknemers een prettige sfeer om in te werken. Met brandvertragende gordijnen voldoet uw kantoor aan de wettelijke eisen maar krijgt u toch een juiste sfeer. Erkamp projectservice helpt u graag bij het uitzoeken van de geschikte gordijnen. Heeft u iets gezien of heeft u bepaalde ideeën vertel het ons en wij gaan het uitwerken. Uw gordijnen worden altijd op maat gemaakt. Op deze manier kunnen we een unieke eigen sfeer creëren binnen uw organisatie.

  Waarom kunt u beter kiezen voor brandvertragende gordijnen?

  In openbare ruimtes zoals binnen de horeca, zorg, retail en onderwijs zijn brandvertragende gordijnen al een verplichting. Maar waarom zou u zonder verplichtingen kiezen voor brandvertragende gordijnen? In Nederland kiezen we voor onze woningen nog niet snel voor brandvertragende gordijnen. Terwijl een kleine brand al snel uitgroeit tot een grote brand doordat de gordijnen snel vlam kunnen vatten.

  Opdrachtgevers
  Adecco
  Albert Heijn
  AMC
  Heliomare
  Raad van State

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen